Ansiktsbehandlingar & Hudvård Södermalm & Vasastan

Välkommen till Body PROfix, din skönhetsbutik på nätet. Här hittar du ett noggrant utvalt sortiment av hudvårdsprodukter för ansiktsbehandlingar. Alla produkter i butiken är kommer från det brittiska skönhetsmärket Linda Meredith. 


Professionell Hudvård från Linda Meredith

Linda Meredith är ett lyxvarumärke från de brittiska öarna som ger märkvärda skillnader och fantastiska resultat efter behandling. I Sverige är Linda Merediths ansiktsprodukter fortfarande relativt okända, men runt omkring i världen används produkterna på många spa/salonger och 5-stjärniga lyxhotell. Nu vill vi introducera den lyxiga och välgörande hudvårdsserien för Sverige. 

Produkter för ansiktsbehandlingar

Vi säljer hudvård med otroliga egenskaper som ger naturliga och fina resultat. Hudvårdsprodukterna i vår butik är rika på ämnen som har en positiv påverkan på huden. Här finns serum för att läka och lugna skadad eller irriterad hud, krämer med fantastiska anti-age egenskaper och mycket mer.  Klicka HÄR för att komma till butiken.

Hudvård och ansiktsbehandlingar Södermalm & Vasastan

Vi vill att alla ska kunna ta del av professionell hudvård oavsett om man befinner sig på Södermalm, Vasastan eller någon annanstans i landet. För oss ska det vara en självklarhet att ha möjligheten för att kunna göra egna ansiktsbehandlingar med välgörande produkter. I vår webbshop hittar du hudvård för att kunna göra ansiktsbehandlingar som ger strålande resultat. Om du har några som helst frågor angående hudvård, ansiktsbehandlingar eller liknande så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi vägleder dig gärna och kommer med rekommendationer baserat på din situation och dina önskemål. 

Unna dig själv lyxiga hudvårdsprodukter! 
Hudvård och ansiktsbehandlingar för dig i Vasastan, Södermalm och resten av Sverige

Välkommen till Body PROfix!